Zico: Brezilya'da F.Bahçe'ye gönül veren çok insan var
Zico: Brezilya'da F.Bahçe'ye gönül veren çok insan var
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Sarı-Lacivertli takım ile yaşadığı 100. yıl şampiyonluğundan sonra Brezilya'da tanıdıkları tarafından tebriklerle karşılandığını söyledi.
Özel Acıbadem Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinden sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Brezilyalı teknik adam, "Ülkeme gittiğimde güzel karşılandım. 100. yılda kazanılan şampiyonluk çok anlamlıydı. Böyle bir başarıdan sonra şehrime dönüp ailemin, arkadaşlarımın, beni tanıyanların gösterdiği ilgiyi görmek mutlu etti. Şunu fark ettim, Brezilya'da tuttuğu takım haricinde 2. takım olarak F.Bahçe'yi tutan çok insan var." diye konuştu.
Zico, takımın yeni bir forvet oyuncusuna ihtiyacı olup olmadığı yönündeki soruya verdiği cevapta ise Deivid'in durumunun kafasını kurcaladığını kaydetti. Deivid'in Türkiye'deki ikinci sezonunda daha başarılı olacağına inandığını, bu nedenle kalmasını istediğini belirten Brezilyalı hoca, "Deivid kalacak mı, gidecek mi? Bu konu daha fazla kafamı kurcalıyor. Deivid'in takımda kalmasını isterim. Daha fazla adapte olmuş şekilde ikinci yılında Türkiye'de yararlı olacağını düşünüyorum." diye konuştu. Zico, kaleciler Volkan ve Serdar'ın yeni sezon için yeterli olup olmayacağı sorusuna, "Ben onlara güveniyorum. Nitekim son şampiyonluğu da onlarla birlikte aldık. Volkan Babacan'ın sakatlık durumunu da göz önünde bulundurduktan sonra karar vereceğiz." şeklinde cevap verdi. Brezilyalı çalıştırıcı, son olarak Ümit ve Tuncay'ın ayrılmasından sonra takımın kaptanının kim olacağı sorusunu, "Buna karar vereceğiz. Şu anda Semih." diye cevapladı.
Bu arada F.Bahçeli futbolcuların yeni sezon öncesi sağlık kontrolleri başladı. Teknik Direktör Zico ve yardımcılarının yanı sıra ilk gün kontrollerine, Can, Volkan Demirel, Olcan, Kerim, Uğur, Deniz, Önder, Serdar, Semih, Kemal, Tümer, Selçuk, Kezman, geçen sezon kiralık olarak Sivasspor forması giyen Gürhan, yine geçen sezon kiralık olarak İstanbul-spor'da forma giyen kaleci Volkan Babacan katıldı.
|