Paylaşım Sitesi  

Geri git   Paylaşım Sitesi > Spor Sayfası > Beşiktaş
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Tags: , , , , ,

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 06-23-2007, 12:28
gulsah_38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)  
Tecrübe Puanı: 100002
gulsah_38 has a reputation beyond reputegulsah_38 has a reputation beyond reputegulsah_38 has a reputation beyond reputegulsah_38 has a reputation beyond reputegulsah_38 has a reputation beyond reputegulsah_38 has a reputation beyond reputegulsah_38 has a reputation beyond reputegulsah_38 has a reputation beyond reputegulsah_38 has a reputation beyond reputegulsah_38 has a reputation beyond reputegulsah_38 has a reputation beyond repute
Standart Yozgatlı: Nobre ve Bobo'ya çok gol attırırım

Yozgatlı: Nobre ve Bobo'ya çok gol attırırım
Beşiktaş'ın sağ kanattaki yeni dinamosu olarak görülen Mehmet Yozgatlı, yapacağı ortalarla Nobre ve Bobo'ya çok gol attıracağını söyledi.

Nobre ile çok iyi anlaştıklarını vurgulayan tecrübeli futbolcu, "Nobre'ye Fenerbahçe'deyken çok gol attırdım. Bobo ile sadece bir kere tanışma fırsatım oldu. İnanıyorum ki hem ona, hem de diğer arkadaşlarıma bol bol asist yapacağım ve goller attıracağım." ifadelerini kullandı.

Avrupa'dan birçok teklif almasına karşın Beşiktaş'ı tercih ettiğini açıklayan Yozgatlı, "Beşiktaş formasını giyecek olmak beni çok heyecanlandırıyor. Umuyorum ki buradaki mutluluğum devam eder ve hep beraber başarılara imza atarız. Avrupa'da görüştüğüm kulüpler vardı; ama Beşiktaş ağır bastı ve bu kararımdan dolayı çok mutluyum." dedi. Beşiktaş'ın hedeflerinin de çok büyük olduğunu kaydeden Mehmet Yozgatlı şöyle devam etti: "Şampiyonluk için çok iyi transferler yapıldı. Başımızda çok başarılı bir teknik direktör Ertuğrul Sağlam var. Biz takım olmayı sağlayıp, iyi arkadaşlıklar kurarak Beşiktaş'ı yükseklere çıkarmak istiyoruz. Üzerimde büyük bir yük olduğunun farkındayım. Çünkü herkes benden çok şey bekliyor."

Ertuğrul Sağlam'ın kendisine yeterli şansı vereceğini kaydeden yıldız oyuncu "En önemli özelliğim çabukluğum ve yaptığım ortalar. Hocamız bu özelliklerimden faydalanacaktır. Kayseri'deki başarısı da oyuncularını nasıl kullanacağını iyi bilmesinden kaynaklanıyordu. Taraftarın da benim başarımda etkisi olacaktır. Onların karşısına çıkarken mutlaka ayaklarım titreyecektir." açıklamasını yaptı.

Seçenekler
Stil