![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: hatirlatiyor, yine |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Ay yine seni hatırlatıyor bana
Işığını yansıtıyor var gücüyle Senle yürüdüğümüz kaldırımlara… Rüzgar yine hissettiriyor sensizliği bana Tenimi okşuyor soğuk elleriyle Sıcaklığını aradığım bedenimde… Sokağın sessizliği sesini hatırlatıyor bana Sanki sokağın sonundan sesleniyorsun bana Sessizliğin sensizlik olduğu tenhalarda… Sensiz bu şehir ölümü hatırlatıyor bana Ruhsuz bedenin çürümesi gibi Sensiz bu şehir mezar oluyor bana Ruhuna hasret cesedin evi gibi… Sensizlik kadar seni de anlatıyor bu şehir bana Senle geçen zamanı hatırlatıyor bana Sanki hasretin biteceğini anımsatıyor bana Sabrımın kalmadığını anlatıyor bağır çağır… Söyle ey sevgili Daha çok çektirecek mi hasretin bana ! …
Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : admin@forumyagmu.net msn : admin@forumyagmuru.net Sµ¢VєCєza...яéVµℓaTioη σƒ Hitмachiηe!!! [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] |
|
||||
|
TeşekkürleR.....
Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : admin@forumyagmu.net msn : admin@forumyagmuru.net Sµ¢VєCєza...яéVµℓaTioη σƒ Hitмachiηe!!! [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|