![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Action - Savaş Silahlı oyunlar burda toplandı. |
| Tags: kaos, oyunu, turk, yeni |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
![]() ![]() ![]() oyunla alakalı yeni bilgiler karakterler 1 sas komandosu 2 swat 3 uzman çavuş 4 polis memuru 5 güvenlik görevlisi 6 sivil 7 bilim adamı 8 xXx silahlar 1 ak-47 2 python 3 g3 4 uzi 5 m1 6 famas 7 duel mp5 8 granade launcher 9 bazuka 10 nişancı tüfeği (spr) 11 p90 12 aug 13 av tüfeği 14 kısa pompalı 15 heavy machine gun not: karakter üzerinde 9 silah taşıya bilecek bağzı kapılar ilerleme oyunundakiler gibi anahtar istiyecek bulmanız gerekecek kapıyı sadece anahtarı taşıyan kişi acabilir kapı açıldıktan sonra tekrar kitlenecek diğer kişinin kapıdan geçmesi için o anahtarı onunda bulması gerekecek NOT:Resimler ve yazı oyunun yapımcısından alıntıdır
Ne olur sanki Çok çok bir kaç kişi ağlar arkamdan Güneş bir kaç kez doğunca üstlerine Onlar da vazgeçer yas tutmaktan... Konu azattt tarafından (04-28-2008 Saat 07:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
oyun nasıl biraz indirenler bilgi verse (aaaa buda ne kadar yüzsüz demeyin duyuyorum)
pc genel özellikleri ne ekran kartı falan
Kimine göre adamız kimine göre yalanız farketmez biz adamına göre adamız LEGOLAS LOOPUS42 Konu loopus tarafından (09-14-2007 Saat 11:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ek |
|
|||
|
ellerin saglık bakalım nasıl olmus
| Stil | |
|
|