![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: hakkimi, sevme, yasak |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
![]() Gözlerimde tedirgin bir yalnızlık Yüreğimde günahkar akşam sevinci Hasretini sakladım çekmecemde Yasak sevme hakkımı, sana kullandım. Artçı sarsıntılarda kırılgan kalbim Kimi sevsem sonbahar, kimi sevsem kayıp Halimi arz_etmeye kifayetsiz cümleler Mühürlenmiş dudağın, dudağım Ak kağıtlar üstünde güvercinler çırpınır Sonu gelmez bu yolun hangi şeridindeyiz Yok mu beni anlayan durmayın el kaldırın Damla damla eridim yine haykıramadım. Henüz tutuklanmış suçlu gibiyim Korkar oldum sevmekten ve sevilmekten Mutluluğun dilini çok çözmeye çalıştım Kalbimin ritmine ayak uyduramadım. Sürgün köksüz olur mu, damarımda kanımsın Nabzım ileri giden saatte akrep gibi Sigaramda dumansın çekiyorum kendime Cehennemde tutuşsun pişmanlıklarım. Avuç çizgisinde kaderimi okudum Bir gereklilik kipisin artık bunu anladım Kimi sonbahar, kimi hüzün... Yasak sevme hakkımı, yine sana kullandım ...
![]() Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : admin@forumyagmu.net msn : admin@forumyagmuru.net
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|