![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: 100, etkili, forum, guvenlik, karsi, modu, saldirilara |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
phpBB2
"cback.de" CrackerTracker adli bir site ve yazilim tarafindan korunuyor (ek bir mod kurarak) super birsey, tum saldirilari ve flood'lari onluyor.. Peki vBULLETIN'de bunun gibi bir mod yok mu ?... Var tabi... Iste ben arastirdim ve buldum. Iddia bile ediyorum ki bu mod daha hicbir TURK forumunda yayinlanmadi ama ben ilk olarak buraya yayinliyorum... Uzun lafin kisasi phpBB forumlar icin onceden yapilan bu "cback.de" CrackerTracker modunu, adamlar calismis, cabalamis, ugrasmis ve vBULLETIN icinde yapmislar. Kurulumu da tipki vBULLETIN ve kurulan modlari gibi cok basit. Buyrun once dosyayi indirin, sonra kurulumu anlatayim; [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...]mek için tıklayınız Dosyayi indirip icine bakinca kurulum Sizlere daha kolay gelecek. Evet simdi anlatima geceyim; Icinde bulunan "elog" adli dosyayi aynen forum'unuzun oldugu klasore atiyorsunuz yani [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] om/forum (host'unuzdaki "forum" adli klasore atiyorsunuz)... Ve orada "elog" dosyasinin icinde bulunan iki dosyayi yani "counter.txt" ve "logfile_injects.txt" belgelerinin CHMOD'unu 666 yapiyoruz... Bu islem bittikten sonra yine icinden cikan "CrackerTracker100-product.xml" belgesini vBULLETIN'imizdeki ADMIN Panelimize girip, oradan da PLUG IN SISTEMI ve oradan da URUN YONETICISIne girip URUN EKLE/YUKLE deyip PC'mizdeki bu dosyayi gosterip UPLOAD ediyoruz ve iste hersey bitti. Guvenle artik vBULLETIN'imizi kullanabiliriz tamamiyle yani HTML, IMG, AVATAR gibi ozellikleri acarak bile guveble ve korkmadan kullanabiliriz ... Not olarak sunlari diyeyim; Bu MOD, Forumunuza yapilan saldirilari ve Flood'u onluyor... Birsey daha, bu mod'u bizzat ben kurdum ve denedim yani calisiyor sorunsuz, ek olarak sunu diyebilirim; Forumun en altinda "Protected by Cback.de CrackerTracker" diye bir yazi geliyor otomatikmen. "Cback.de CrackerTracker" yazi ve linkini degistirmediginiz surece orayi istediginiz bir yazi ile degistirebilirsiniz . Yani mesela ben "Bu PORTALIN Guvenligi CBACK.de "CrackerTracker" tarafindan saglanmaktadir" diye degistirdim. Dedigim gibi Sizlerde degistirebilirsiniz ama arkadaslar emege saygi duymak amaci ile yapimci sirketin adi ve link'ini silmeyelim lutfen...
Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : admin@forumyagmu.net msn : admin@forumyagmuru.net Sµ¢VєCєza...яéVµℓaTioη σƒ Hitмachiηe!!! [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|