Tümer Metin'in, ilk maçta dizleri titremiş
Tümer Metin'in, ilk maçta dizleri titremiş
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Tümer Metin, hayatı boyunca aldığı hiçbir karardan pişmanlık duymadığını söylerken Sarı-Lacivertli formayla ilk çıktığı maçta dizlerinin titrediğini itiraf etti.
Yıldız futbolcu, Futbol Federasyonu'nun resmî dergisi Tam Saha'da yer alan röportajında, ilginç açıklamalarda bulundu. F.Bahçe'deki ilk maçının çok enteresan olduğunu ifade eden Tümer, "Çok kritik ve üst düzey maçlar oynadım, final niteliğindeki maçlara çıktım; ama hayatım boyunca hiç heyecanlanmadım. Ancak o ilk maçta ısınmaya çıktığımda dizlerimin titrediğini hissettim. Çünkü ne tepki geleceğini bilmiyordum. Ama Allah doğrunun yanında. İlk maçta golle başladım. Dolayısıyla o soru işaretleri çok çabuk kalktı. Seyirciyle hiçbir problem yaşamadım. Ancak camianın kabullenmesi ikinci yarının başında gerçekleşti. İçerideki duruşunuzla ya da sizi tanımalarıyla sağlanan bir şey bu. Çok sorunsuz ve keyifli bir sezon geçirdiğimi söyleyebilirim." dedi. Tümer, Beşiktaş maçlarına farklı bir motivasyonla mı çıktığı sorusuna ise, "İster istemez. Çünkü ilk kupa maçına gittiğimde küfür olmadan tezahüratlarla tepkiler aldım. Küfür etseler o kadar olurdu yani. Tel örgülerin arkasından söylenen hiçbir şeyi umursamamayı öğrendim. Ben İstanbul'da her yerde geziyorum, hiçbir yerde gizlenmedim. Hedef göstermek anlamında da söylemiyorum. Bana 'Beşiktaş çarşısına gelemezsin' diye tehdit telefonları açan insanlar var. Benim bankam çarşıda ve haftanın iki günü gidiyorum." diye cevap verdi.
|