![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: adim, alani, ilk, space, yapmak |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Windows Live Messenger kullanıyorsunuz ve kişi listenizdeki kişilere kişisel bir web sitesi göstermek istiyorsunuz o zaman Windows Live Spaces da bir alan oluşturup isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz...
Öncelikle [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] adresine giriyoruz... Açılan sayfadan Create your space seçeneğinizi tıklıyoruz.. ![]() Karşımıza oluşturacağımız kişisel web sitesi için gerekli temel bilgileri girebileceğimiz bir sayfa açılacak. Bu sayfada Windows Live Spaces de oluşturacağımız alanın başlığı ve kişisel web siteniz için bir adres belirlemeniz istenecektir. ![]() Sorunsuz bir şekilde bizden istenen temel bilgileri yazdıkdan sonra Create butonu tıklanır. Eğer belirlediğiniz web adresi kısmında sorun çıkmazsa Windows Live Spaces alanınız kişisel web siteniz için oluşturulmuş olacAKtır. DaHa sonra ilk başta kolaylık olsun diye 1 kereye mahsus Windows Live Spaces alanınızı herkesin erişimine izin verme sayfası açılacak bu sayfadan herkese Windows Live Spaces alanınızı açık yaparsanız sizin için iyi olur. SONRADA SİTEMİZDEN ALACAĞINIZ KODLAR TAVSİYELER VE UYGULMALARLA KENDİ ZEVKİNİZE GÖRE SPACE ALANINIZI TASARLAYACAKSINIZ... BİLMEYENLER İÇİN BU KADAR BASİT ANLATTIM...
| Stil | |
|
|