Paylaşım Sitesi  

Geri git   Paylaşım Sitesi > Forum Hakkında > Forum Kuralları
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Tags: , , , ,

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 11-04-2007, 06:33
By_OmeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator

Tecrübe Puanı: 10000000
By_OmeR isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
By_OmeR - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Sitemizde Bulunan Ringofon Reklamları Hakkında

Arkadaşlar sitemizde flash bannerlar şeklinde ringofon Ringofon GarantiArkadaş AstroZena MP3 Video reklamlarının bızımle sadece alakası bız reklamını yapıyoruz yani sistem bizim istedimiz gıbı yurumuyor yani şu şoyle olsun bu bole olsun deme hakkım yok ben sadece reklamını yapıyorum ve yapdım uyeden gelir elde edıyorum kayıt olup uye olup ürünlerden yararlanmak sizlerin elinizde bu açıklamayı neden yapdıgıma gelince kimseyi kandırmak istemiyorum vicdanım rahat olsun istiyorum gazeteler tvler bu şekil sistemle para kazanıyo bırcokda ornek var yani bilincli bi şekilde uye olun butur sistemlere.
Üyeliklerini iptal etmek isteyenler ve servis hakkında bilgi reklamlara tıkladınız sayfaların en altında bulunmaktadır ben bunu size burdan gostermek istedim cunki bilgi ve acıklama kucuk bır şekilde ve asagıda cıkmış o yuzden bu bilgiden haberınız olsun saygılar sevgıler bol paylaşımlar...

*Bu servis üyelik modeliyle çalışan bir servistir. Abone olduğunuz takdirde haftalık olarak ilk içeriği bedava, diğer içerikleri ise indirimli olarak 5 standart SMS/10 kontöre alabilirsiniz. Abonelik iptali için IPTAL yazıp 3700 'a göndermeniz yeterlidir. Abonelik bedeli haftalık 25 standart sms/50kontördür ve haftalık yenilenir. Servislerimizden yararlanabilmeniz için telefonunuzun WAP/GPRS desteği olmalı ve hattınızın WAP/GPRS ayarlarının yapılı olması gerekmektedir. GPRS kullanım bedeli operatör tarafından ücretlendirilmektedir. Tüm servisler için standart SMS tarifesi geçerlidir. CE Ltd. Şti. hizmetidir. AVEA ve VODAFONE altyapıları kullanılarak sunulmaktadır. Avea aboneleri için Müşteri Hizmetleri: 05557383700 Vodafone Müşteri Hizmetleri: 02122769276

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 11-07-2007, 02:57
tropikal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ADMİNİYE:)

Tecrübe Puanı: 21
tropikal has a brilliant futuretropikal has a brilliant futuretropikal has a brilliant futuretropikal has a brilliant futuretropikal has a brilliant futuretropikal has a brilliant futuretropikal has a brilliant futuretropikal has a brilliant futuretropikal has a brilliant futuretropikal has a brilliant futuretropikal has a brilliant future
tropikal - MSN üzeri Mesaj gönder

verdiğin bilgi için teşekkürler ömer
  #3 (permalink)  
Alt 11-07-2007, 02:42
CursE Of QueeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye

Tecrübe Puanı: 300002
CursE Of QueeN has a reputation beyond reputeCursE Of QueeN has a reputation beyond reputeCursE Of QueeN has a reputation beyond reputeCursE Of QueeN has a reputation beyond reputeCursE Of QueeN has a reputation beyond reputeCursE Of QueeN has a reputation beyond reputeCursE Of QueeN has a reputation beyond reputeCursE Of QueeN has a reputation beyond reputeCursE Of QueeN has a reputation beyond reputeCursE Of QueeN has a reputation beyond reputeCursE Of QueeN has a reputation beyond repute

mesaj alinmistir omer
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Seçenekler
Stil