![]() |
|
||||
|
bu hiçliği satın almıştım bir cumartesi sabahı beni bekleyen sararmış ince bir kitaptan içinde senin için sakladığım sözler ve arasında yazdığım notlarım şiir üzerine insan üzerine yalnızlık üzerine yalnızlık o büyük hüzün boşluğunda gezinirken gözlerim sarmaşıklar gibi tutunmuş yokluğa bir alaca karanlık üşür gözlerimde bir hayal denizi yanar sonsuz ölümlerin üzerinden içimde tanımadığım bir yabancı geceye ağlar diye yazmışım küçük bir saman kağıda bu dizeler de kalmış arasında yine tarih düşmemişim altına sevmiyorum altına tarih düşülen şiirleri inat ediyorum zamana esir etmemek için duygularımı bilirim ki duygular hayaliyle bütünleşir uyanır seslere çağıranı gelince kesemez yollarını hiçbir dalga yazar yazar seni yazar kendini yazar ölümü yazar ey dost orada mısın duyuyor musun sesimi görüyor musun beni gerçeği bilmemenin derin ıstırabı içinde ey dost yosunlarla kaplı kimliklerimiz bir ateşin başında suyunu arar hayat renkli kağıtlara sarılı yavan bilgiçlik döner durur sarmalar ah ellerimiz ne kadar soğuk bir çocuğu gülerken gördükten sonra dokunmak için ey dost varlığımız her gün yeni baştan oynanan bir oyunun parçası mı sönmeyen ateşimizi körüklemek için hep kendimizi kandırmak için yol çizilmiş nasıl olsa diyerek ey dost orada mısın aşka uzanmış bir elim bir elim yaşama bir elim acıya...
| Stil | |
|
|