![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: mutlu, sen, tamam |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
![]() şimdi anlatamam yüreğimde ki acıyı!ağlarsın,üzülürsün..bana dönmeni istemiyorum..sen benim yokluğumu hissettiğinde zaten üzüleceksin yeteri kadar..şimdilik pek fazla konuşmak yersiz,göz yaşlarım acımı anlatmaya yetersiz!! sen mutlu ol tamam mı? tamam de sevgilim.. hiç üzülme olur mu? yaşamak istediğin ne varsa yaşa ve mutlu ol.. hatırlama beni hatırlarsan üzülürsün biliyorum.. seni ne kadar sevdiğimi,beni yarı yolda bıraktığın gelmesin aklına, gelirse kahrolursun biliyorum.. ağladığıma da bakma,inan mutlu ol diye bütün savaşım.. mutlu ol söz ver bana.. hadi söz de!! gelmeyeceksin!! geri dönmeyeceksin,söz ver!!! çok geç oldu saat gitmeliyim.. merak etme sen beni..ben böyle iyiyim.. sakın aklına gelmeyeyim,arama beni olur mu?sakın arama..üzülürüm arasan..üzülmemi istemezsin değil mi?kıramazsın sen beni..arama.. bakma boynum bükük durduğuma sadece yaşananların anısına üzgünüm..kendim için değil senin için savaşım..sen mutlu ol tamam mı? hadi söz ver..aramayacağım,unutacağım de!! tamam kendimi kandırmayacağım.. gelmeni beklemeyeceğim.. söz.. bak bende söz veriyorum.. beni sevdiğini düşünmeyeceğim.. aldatmayacağım kendimi.. ama şimdi git..sakın çağırma beni bi gün pişman olursan..gelmeyeceğim.. mutlu ol sevgilim!! söz ver bana... inan içten söylüyorum mutlu ol!!!
![]() Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : admin@forumyagmu.net msn : admin@forumyagmuru.net Yaktım gemilerimi dönüş yok artık geri tak etti canıma bu maskeli balo, Bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri... Batı'nın sahte ihtişamı gözlerimi kamaştırmaya yetmedi... Zira gözlerimin sürmesi Mekke ve Medine'den geldi.
|
|
|||
|
Tamam. Mutluluktan uçuyorum.
![]() Teşekkürler paylaşım icin.
|||
|
mutlu ol söz ver bana..
hadi söz de!! gelmeyeceksin!! ellerine saglık güseldi (;
Boş laflalara,basit insanlara tahammül edemem, Hayat benim baskalarının burnunu sokmasına izin wermem, Laflarımda ve adımlarımda başkaları ne der diye düşünmem...Bazı yanlışları asla affedemem, Uyarmam Uslanmam Durmam Yorulmam Deliririm Aglarım! Ağlatırım Gülerim Silerim Çook konuşurum Sustummu hiç konuşmam Trip yaparım Trip yapanı sevmem Delirtirim Bütün gece uyumam Yerli yersiz uyurum Çok severm Deli gbi içerim Gezerim Üzerim Üzülürsem Yakrmmmm Acıyı tanıdığım için,kimseye çektirmem. Yalanlarla boşuna uğraşmayın yemem! Dostum diil az sayıda CANIM vardır haddinizi bilin asla laf ettirmem!!! Tutkularım vardır,vazgeçmem.Gidiosa eğer,çok özlesem bileartık dön demem, Güvenmedikçe sevmem!Sevdiklerimle AN'ımı yaşarım gerisiyle ilgilenmem!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
||||
|
guzel paylasım ellerıne saglık
![]() Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : admin@forumyagmu.net msn : admin@forumyagmuru.net
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|