![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: duzenlemek, korkunc, photoshopta, resim |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Öncelikle seçtiğiniz fotoğrafı photoshopta açıyorsunuz. Ben örnek olarak hepinizin tanıdığı bir yüzü seçtim.
[Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] Daha sonra fotoğrafın üzerine ekleyeceğiniz doku resmini seçiyorsunuz ve yerini ayarlıyorsunuz. [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] Doku resminin yerini ayarladıktan sonra Layer Penceresinden Layer modunu Hardligt’i seçiyoruz ve yine Layer penceresinden Add Layer Mask> Hidde All Seçeneğini tıklıyoruz. [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] Resimde gözüktüğü gibi. Daha sonra araç çubuğuna gidip Airbrush Toll araçını tıklıyorsunuz. Ayarlarından Pressure ayarını %30 olarak seçiyoruz. Daha sonra resmin üzerine gidip resmimizde Doku eklediğimiz alan üzerini boyuyoruz. (Burda dikkat etmeniz gereken nokta eklediğimiz siyah layeri seçip boyama işlemini ondan sonra yapmaktır. [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] Resmimiz bu hali alıyor. Aynı işlemleri diğer dokular içinde yapıyoruz. Doku işlemleri bittikten sonra Layer>Flatten Image tıklıyoruz ve resmimiz artık tek bir katmandan oluşuyor. [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] Üzerinde istediğiniz oynamayı yapabilirsiniz. Korkutucu bir makyaj gibi. Sonuç Önce [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] Sonra [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...]
| Stil | |
|
|