![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: geldigin, gibi, gun |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Desem ki
Yorgun bir yürekle Yenik düştüğüm bir hayatın içinden gelmiştim. Ruhumun her yeri yaralıydı Düşlerim çalınmıştı rüyalarımın içinden Dizlerim isyankâr¤ taşımıyorken bedenimi Riyakâr gözlerde kaybetmişken yaşama nedenimi Rastlamıştım sana Ve desem ki Geceyi aydınlatan bir yıldız gibiydi aslında gözlerin Ama ben onları göremeyecek kadar kırgındım geceye Onlar gülümsemeyi hak etse de¤ Gülümseyemeyecek kadar yılgındım Elimde kalan tek şey¤ mecburen aldığım nefesti Oysa şimdi¤ Yaşama dair bir neden gördüm bakışlarında Ve desem ki bağışla beni! Acaba duyabilir mi yüreğim? Dilinden dökülecek¤ Karanlığı aydınlatacak¤ ışık olacak o sesi Ve desem ki¤ Yüreğimde cam kırıkları bekliyor seni. Korkmadan yürür müsün? O gün geldiğin gibi |
|
||||
|
TeşekkürleR.....
Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : admin@forumyagmu.net msn : admin@forumyagmuru.net Sµ¢VєCєza...яéVµℓaTioη σƒ Hitмachiηe!!! [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|