![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: arsiv, nick, super, yaprock |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
bir keşkeye daa yer yok kalbimde , birLikte öLecek miyiz ? a$kımı Gömér miSn kaLbiNé.? ★★ Hép bîr yânın éksîk olur ★★ Ték pârçâsını kâybétmîş yâpboz gîbî KuşKum YoKTu Béni BıRaKıp GiDeCeqinDen..!! KısKanıRım Seni Ben HeRKesDen <3 SıcaK Bir GüLüşTü DüşLeRimi SüsLüYen <3 Askın zamanı Yeri VakTi ManTıqı YokTur..!! KaHBeLik Modaymış Pehh..!! SonunDa GeLdin Ben Seni Ne KaDaR aRamıŞım Meqer BiLmeden.. ÖzqürLüqüm KaDaR Çok SevioRum Seni xD Sen icimdeki,én kücük hücrede dolasan..ték haad sinyaLimsn bnm =) ßana bak zayıfLamış gördüm seni!!! Karakter oLarak tabiki xD ehehehe qün qeLir inTikam aLınır yaptıkLarının hepsinin aCısı teKer teKer çıkartıLır..ama bu araLar qeRçekten çooook i$im varr. iLqiLenmiyorum.. x/ ChoqLu Ki$iLik BosukLuqu.. Herkes bir orTam.. xD Téßriq €déRim Sény KaYßéTTiRdiN iZiny ßiR Téq Seny GöRdüM SevGiSiNi €Zényy .. YaR Bny BaşqaSıNa YaSaqLa AL Bny SewDaM kuCaqLa 1 DaHa GeLseM Şu DüNYaYa YiNe Seny SeVeRimm ßu AşqLaa... [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] KaLßiM esqi FaßRiqa Ve Yoq ArTıq 0 ÇaLıŞaNLaR
||||
|
[Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] {{{...||| dün ne de güzeldi "bugün"ü bilmeden ||| ....}}} ' ßén TamamıyLa İnsan Gißi Görünmék Üzéré TamamLanmı$ 1 Ruh Numunésiyim...! ' I$ıkLarı Kapatıp GözLérini 4 Acınca MutLu Mu OLdun SaLak.!? yanIm da sen oLmayInca birşeyler eksİk..gönülde aşk olmayınca var bi hafiflik.. kaybettikLerimin hesabını kaLbimden ..Çekİn bildiğim kadarıyLa Limitsizim..(!) ~ödünç meLeq KanadLarımLa uçarqen ben..eLimi tut.Korqarm dusmekten... ~ Her Gün Daha Chocqq Degişiom anlayana kapak dostum ! hoŞuma qiTméDi hayaTa kaTTıkLarı bu séRt aRoma.düZéLebiLmeq iÇin baŞvuRduĞum her teDavinİn sonU koma. qözü döNér aDam asaR..s0Ra marS*ta HayaT arar..CanLı YayınDa ŞéüTan*Lar.. xD keNdiNe yapTıkLarın ve kaTTıkLarıN ne kaDaR vaSaT..!!teLefoNda seN akLımDa ba$kaSı nickiMde biLe deqiLsiN anLadın Mı a$kıSı_?
||||
|
Sana qaranti aşk veremem güveniLmessin
Buz gibisin benim için sen yakLaştıkça üşüyorum GözLerime perde inmiş meersem dünya dönüyormuş uzakta kaLdı yüreqim sen çaLdın onu benden Ben Yine Penceremin Önünde, Gözlerim O Yıldızın Üstünde Belki De Bakışlarını Görürüm Diye... Kulağım Boş Rüzgar Sesinde, Bir Ümit Sesini Getirir Diye Her Gece, Her Gece Bu Böyle... Nasıl Uzaktaki Yıldızlar Parlak Gelir Ya Insana, Uzakta Olduğun Için Tutkunum Sana, En Güzel Aşklar Imkansız Gelir Ya Insana Imkansız Olduğun Için Aşığım Sana . . . Bu kalpt℮ ya SEN , ya HiÇ. Çok s℮viyorum anlatamam , k℮lim℮l℮r℮ sığdıramam .. Tut ℮ll℮rimi , bırakma .. _____Ölüm v℮r ALLAH`im , ayriliq v℮rm℮ . [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] Ask gülü dikeniyle avuçlamaya benzer, ellerin kanda olur, ama dikenlerin hesabini gülden soramazsin .. Siil Bastan Baslamak Gerek Bazen .. Hayatii Sifirlamak Siil Bastan Sevmek Gerek Bazen .. Herseyii Unutmak .. Sankii Bugün Son Günmüs Giibii Dolu Dolu Yasamak iistiiyOrum Ben .. Her ne Ciikarsa Yoluma Selam Verip Yürümek istiiyOrum Ben .. .. Sevginii Tasimak Degil , Hasretini Cekmek Z0r . Gülmeyi Unutmak Degil , Aglamaya Alismak Z0r . Yasamak Ölmek Degil , Seni Özleyipte Görememek Z0r ...
||||
|
SeninLe ßen...
akLa kara qißiyiz ...! kurumu$ yapRakLar qißiyiz.. Sen ayrı yerde ßen ayrı yerDe ...! Gökyüzü Gene SeSsiz ve ağLarcaSına ...! Gidip tek nefeste ve bir seste... İkiye bölecek penceremden dünyayı dudaklarım... Hép Aynı Düşün Péşinde .. . SöyLé Né Var İçindé . .. Anlatamadigim birseyler var,* *Hep baska baharlara biraktigim. *Ucurumlari tam a$arken, *Kiriliyor kanatlarim...** Çok dĕğί$tίм bĕn.|.Ārtık мĕlek değίliм..! İnsanlar komik,onları anlamam için yeter mimik.
||||
|
~√V^√~√V^√V'^~hani senin için atıyodu ya----------------bak durdurdum..
Demiş ki… …markus aurelius; Eğer bir dış etken seni üzerse, duyduğun acı o şeyin kendisi değil, senin ona verdiğin değerden geliyodur.Onu da her an ortadan kaldırma gücün vardır… a$kım tatLım falan...Bi'baktım bana olmu$ olan.... (ya Yari Dalgali Olmali Deniz)--ya Tam Durulmali , Ya Da Kudurmali,,(yari ümit Vermemeli Sevgiliye)-- Ya Adam Gibi Sevmeli , Yada çekip Gitmeli... Gizlice tuttum elini Yüzüne baktım usulca Gözlerin fısıldadı ah Mutluluğu yavaşça ...! Umutsuz *$K bu yavRum ba$Ka Çaresi yok...! Vurdum taa dibe ben yine bu gece Bitmiş duygular kalmış kabuslar hiKayeLeR anLatıLdı a$k mé$k DoğruLuk Hakkında AğLayacak yeR kaLmadı Sahte DostLarın Omzunda... вιя dαмLα gözуαşıмdα вσğυLdυη ѕєη...! "// ...уαℓαηℓαяℓα αğℓαтıℓαη gözℓєя ∂σℓαηℓαяℓα αℓ∂αтıℓαη gözℓєя вιя güzєℓ ѕözℓє güℓєя... ||" --•[-•gι∂єηє ѕöуℓєуιη gєяι ∂öηѕüη ωє ηє кαувєттιğιηι göяѕüη•-]•-- ∂υ∂αкℓαяıη∂αη α∂ıм ∂öкüℓüякєη ιçιм тιтяєя вυηυ ѕєη∂є вιℓ...!!! OyuNun En GüZeL YeRinDe ZiL ÇaLınCa ÜzüLürDük Ya...ÖyLeYiM... ||AsLa KayßettikLeRim OLmaDı wazqeçtikLerim oLdu...!!! || Dilsiz ßir veda seçtiğim için, Gücenme..... Kapını açık tut sen. Aşk elbet tekrar girecektir, ßenim çıktığım eşikten... !!! aRtıq n£ s£wm£y! !st!yorum n£d£ s£w!Lm£y! çünqü h£p yaRım kaLdı s£wm£L£r!m w£ h£p saHt£yd! s£w£nL£r!m [●.●] Men deLdim ... ßişi Diip diTcem.. TeNi TeViyoomM... =)) ßu kada didiYomM YaLnıZ KalDuySAn KALkIP peNCerENdeN Bir BAk gÜNeş AçmIŞmı yaĞMur dÜŞMüşMİ Dön BAk dÜNyAya.... Kazanacaqn $eyler Yanında..kaybettiKLerin hep ß0$tuRr...! içimde ki boşluga düş... ben tutartim seni o gece içimden sağ çıksaydın eğer ölen ben olurdum! o gece hayatın lekesiz bir anında seni intihar ettim. şimdi katil benim...
||||
|
Aşk[Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...]rüzgarın ağaçların arasında dolaşırken çıkardığı sesi dinleyip sevgilisinin yanında olmadığına hayıflanmaktır. YANLIZLIKTIR ... vazgeçmeler vazgeçmekten vazgeçti... ama ben senden vazgeçemedim... Yani Şimdi GözLeri Sana Benzeyen Bir Kızım olmayacak mı ? Keşke yine hiç keşke demesem ve sen birgün birdenbire çıkıp gelmesen... Aşka... Rüzgara.. Ayrılığa... Zamana... EYVALLAH Yüreğimde öfkem, yüzümde göLgen gidiyorum dönmem bahardan önce... ..Uzaktaki ya[kı]nım.. ღ yüReğ'[m]ღ
||||
|
yalnızlık düğümlenip sen çözülmek ne garip şey... aşk gecikmiş bir mutluluktur şiirinden .... " Hér ßirLiktéLik " KaLbinin Emzirécéqi ßir Yéni ßébéktir. Öncé EmékLéméyi Sonra Yürüméyi Öqrétmén Gérékir. KaLbindéki Sütü TükétmédiLér mi? . .. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .. . [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] Døkûñamadañ †êñîñê[Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] öpêmêdêñ öpûLê$î dûdakLaRîñî[Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...]mäh$êRê êR†êLêdîm Vû$La†î. ßêñ ø kaRga$ada ñê ¥apaRîm ßîLmêm ama[Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] îñ$añ mah$êRdê $êvdîgî¥Lê ßêRaßêRdîR dêRLêR. $êñî $êvî¥øRûm... [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] HayaTa hep uzaktan ßaKmaya ÇaLıştım Oysa hep ßeni İçine ÇekTi.. ArtıK GözLerimi kaPatıp UzakLaşmak isTiyorum Bir hayaL oLduğunu ßiLe ßiLe..
||||
|
[Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...]
* ...qüηαђLαяıмLαyıм... ...яαђαт Ъıяακıη... ...Ъiяαz αяıηмαм Lαzıм... [ »|[ĸāg ċآcęğiмsiи]|«] [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] masaL diyaRLaRınDan qéLmi$ PéRiLéR qißiyim ... ßu nasıL ßi Dünya haLa çözmü$ déqiLim ... Anlatmak ne zor bu hali, Yaptığına değse bari, Anlayamıyorsun ! ...Neyi eRken ya$adıySam hep oNa geÇ kaLıyoRum.... ßir Köpeğim Wardı ßæna Coq SAĞDIKTI ßİR sEVGİlİM wardı Köpeğim Kadar oLamadı.!!! ßir Şi$e Şarap Sırdasım ,Yanında Siqaram Mezesi øLSUN Sakın ßana Døkunma Ta$ ßasTım ßaqrıma KadehLere Merhaßa Askım Sana ELvada ßu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz ! :- SuSaRsAm ÇatıŞmA,(f)KoNuşuRsaM SaVaş(f)YaZarsaM DeStaN(f)SeVeRsEm DEVRİM oLur... ßirgün sєn Gєçmiş zamandın, ßєnse Yanında anLamLarın ... '' kime dokunur eLLerin Kimi Görür gözLerim öLüm Çıkar Karşıma Yine SEN Derim. '' вєddυαDιя ѕαηα ßüTüη ѕözLєяιм .. YarınLar Kadar Yakın içimdeki Fırtına .. " Çok parçaLandım parçaLandıkça çoğaLdım " Sevdim Sandım SeviLdim Sanırdım Sonra uyandım.. Sonunda ßen AnLadım .. özLєdiм ѕєηi Tєк кєLiмєм вυ .. Hani oLur ya ßazen, Kaçarsın Herşeyden Hani oLur ya ßezen.. Şarkı ßiter aniden .. ^^ sєsLєndim öLümє öLüm duyupta ßєni Seçmєdi .. Áşk uyudu ranzaLarda, DüşLer Ĕskidi Gitti.. IsLığıma Gömüyorum KaLbimdeki ŚözLeri .. son defaymış Gibi kaybederken Kendimi.. En ucuz şaraplarda.. GeL hadi Acıt ßeni O biLe Yeter.. ÇorakLığımda İstemezsen Eğer geLmezsen ÖLdür ama affet ßeni . . . Ahtapotlar Gibi son Defa doLanaLım ßirbirimize. ELLerimde eLLerin eLeLe... Derler ki bir yerden sonra.. Acımaz daha fazLa ... zαTєη αşк кötü вιя şαкα, αηLαmαуα çαLışмα .[ ! ] ^^ Ya her şeyim ya Hiçim sorma Dünya ne biçim.. Bir kördüğüm ki İçim Çözdükçe doLanıyor .. ^^ ѕєηι αяαякєη кєη∂ιмι кαувєtмєкtєη уσяυℓ∂υм .. ßir rüya oLmalı gördüğüm . ßeLki de beLki de hiç uyandırmamaLı... Sonbahar sonbahar olmalı.. sebebi.. sebebi sonbahar .. νє şιм∂ι ѕσкαкℓαя.. ѕσкαкℓαя уαℓηızℓığα çıкαя.. уıℓ∂ızℓαя göкуüzüηє.. gє¢є σℓυη¢α вιşєуℓєя çöкєя уєяуüzüηє ѕσğυк.. ıѕѕız.. ѕєѕѕιz¢є... Hayat dinLe ßeni! Bırak Peşimi .. ben vazgeçtim .. Karla Karışık Yağar Hüzün üstüm ßaşım hep uzun koLLu... Aşk ßu gece şehri terk etti .. Üvey Çocuk oLmadım.. üvey anne olmadım.. üvey insanlıkmı aLın yazım! Dünya Dönüyor Yine Dönüpte GeLiyor üstüme .. Susuyorum , içimden bir ses yükseliyor Göğe doğru... Ne sevgim kaLdı ne gözyaşLarım kurtuLmak için Her seferinde kaçtım Koşar gibi içimdeki senden .. уαηℓış уαρѕαм ∂α вєη мυтѕυz σℓѕαм ∂α уαℓηız кαℓѕαм ∂α вєη вιℓιяιм. αℓışıя ιηѕαη zαмαηℓα... ßir Yanı tura, bir yanı yazı, ßir yanı da bana kaLmış .. Nerdeysen orda kaL, nerdeysen Görünme ßana, Seni görecek yerLerim agrıyor ßugün .. uçmayı sєviorsan düşmєyide bilєcєksin.. Korkarak Yaşıyorsan sadєcє Hayatı sєyrєdєrsin.. .....Son bir kez ağla ßana Gözyaşın suLara Karışsın .. küfLenmiş Ruhum unutmadı seni haLa .. кüçüк кüçüк dαмLαLαя göL σLαcαк уαкıηdα .. bir kentte aşk için geLmek ne güzeL ama , sakın aşk için bir kenti terk etme'' demişti birisi.. oysa biLinmezLiğin yoLcuLuğuna biLetimi çoktan kestirdim beN; gidiyorum.. kaçıyorum.. yorgunum... Bir MasaLın Yokmuşuyum Ben Hiç Ben OLmuşmuyum? Hep Körkütük Sewiyorum..Hep Tövbeler Ediyorum.. KraL OLmayanLara Taç Taktım İşte En Büyük Hatayı Burda Yaptım...! Senden Haric Kimse Yoq...Sende Yoksun! Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur? (: ÖLürken BiLe Yanımda OL SewgiLim Cennet BiLe ÇekiLmez Sensiz...! Boşversene Sevgi İçinde sakLadığın YaLanındı senin Ve Ben Bunu Sana Hiç Söylemedim..Benim Üstümtede Deneyene Dek.. garip bir rüya gördüm bugün ceLLatLarLa aram açıLdı. BeLimi Büküyor Böyle AyrıLık..Werdiğin AcıLar Hasret Tanıdık..Görmedimki Birgün Senden YakınLık..Dönmesende Geri Farketmez Artık..! Dünyayı Terk HaLindeyim Bedende Değilse de Henüz Duyguda,Düşüncede,Düşte...! Başka Sularda O Şimdi..Başka Rüzgarlar Arıyor..Başka Yollarda Yürüyor.
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|