Paylaşım Sitesi  

Geri git   Paylaşım Sitesi > Yurttan Dünyadan Haber > Spor Haberleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Tags: , ,

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 04-09-2008, 04:02
Vip Üye

Tecrübe Puanı: 100001
Süper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond repute
Standart 'Maçtan sonra anladık'

[Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] Uğur Boral yaptığı açıklamada, "Maçtan sonra Chelsea´yi eleyeceğimizi anladık ve buna çok üzüldük. Fenerbahçe´yi bundan daha da iyi yerlere götüreceğiz" dedi.
9.4.2008

Fenerbahçe'de teknik direktör Zico'nun ikinci yarıda oyuna aldığı Uğur Boral, Chelsea'yi gözlerinde büyüttüklerini söyledi. Sevilla maçında harikalar yaratan Sarı-Lacivertli oyuncu "Çok üzgünüz. Bunun nedeni ise maçtan sonra Chelsea'nin bizden iyi olmadıklarını anlamamızdı. Biz bu takımı eleyebilirdik. İlk maçtaki gibi burada da erken gol yedik. Golden sonra planlarımız alt üst oldu. Mücadeleye giremeden golü yedik. Kontrolü elimize almaya çalıştık ama ilk yarıda bunu pek başardığımızı söyleyemem.

'İYİ BİR TECRÜBE OLDU'
Ben oyuna girdikten sonra elimden geleni yapmaya çalıştım. Takım yönetim ve hocamız çok üzgün. Kazanabileceğimiz maçı kaybettik. Hedefimiz ligi şampiyon bitirmek ve önümüzdeki sezon F.Bahçe'yi bundan daha iyi yerlere götüreceğiz. Bu bizim için iyi bir tecrübe oldu" dedi.

[Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...]
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Seçenekler
Stil