Paylaşım Sitesi  

Geri git   Paylaşım Sitesi > Yurttan Dünyadan Haber > Güncel Haberler
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Tags: , ,

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 05-25-2007, 04:54
[SµcvecezA] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SµcVeCezA....Sµc_İşLeyeN_MuTLaka_Cezasını_Çeker....

Tecrübe Puanı: 15
[SµcvecezA] has much to be proud of[SµcvecezA] has much to be proud of[SµcvecezA] has much to be proud of[SµcvecezA] has much to be proud of[SµcvecezA] has much to be proud of[SµcvecezA] has much to be proud of[SµcvecezA] has much to be proud of[SµcvecezA] has much to be proud of
Standart Lİselere Erken Tatİl...

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, lise son sınıf öğrencilerinin, Öğrenci Seçme Sınavı’na (ÖSS) daha iyi hazırlanabilmeleri için okulların kapanmasından bir hafta önce izinli sayılacaklarını, ancak diğer öğrenciler için "erken tatil"in söz konusu olmadığını bildirdi.

Çelik, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde, 5. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları açılış töreninde gazeteciler sorularını yanıtladı.

Bakan Hüseyin Çelik, bir gazetecinin, "aşırı sıcaklık nedeniyle okulların erken kapanması gündemde mi?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Hayır yok öyle bir çalışma... Bakanlığın okulları erken tatil etmesi gibi bir şey söz konusu değil. Ancak, sadece lise son öğrencilerini üniversite sınavına girdikleri için onlara bir hafta öncesinden serbest bırakacağız.

Yönetmeliğimiz gereği 180 gün eğitim ve öğretim yapmak gibi bir zorunluluğumuz var. Bunu başka türlü telafi edemeyiz. Ancak son sınıf öğrencileri üniversite sınavına girdiği için bir hafta önceden bırakacağız. Hafta sonunu da kattığımızda 9 gün önceden öğrenciler okula gelmeyecek. Böylelikle sınava daha iyi konsantre olmalarını sağlayacağız." Milli Eğitim Bakanlığı, geçen öğretim yılında da lise son sınıf öğrencileri ÖSS’ye "psikolojik olarak daha rahat girmeleri ve streslerinin azaltılması amacıyla" bir hafta süreyle izinli saymıştı.

Sµ¢VєCєza...яéVµℓaTioη σƒ Hitмachiηe!!!

[Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...]
[Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...]
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Seçenekler
Stil