![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: anlatim, klasor, security, sifreleme |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Programın kullanımı çok basit arkadaşlar. Sağ fare menüsüne yerleşiyor ve klasörün üstüne gelip sağ fareye bastıp "lock" dediğimizde klasörü kitliyor "unlock" deyim şifreyi doğru yazdığımızda şifreyi kaldırıyor.
ben şimdi size bazı ayarları anlatcam. 1. ilk şifremiz "SECURITY" [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] 2.programa giri için ilk şifreyi yazıyoruz. [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] 3.görüşdüğü gibi sağ fare menüsüne yerleşiyor. [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] 4.rar lı dosya içinde gelen seriali girerek full version yapıyoruz. [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] 5.Ana ekran. burdan settings i seçip yeni şifremizi belirliyoruz. [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] 6.program ayar kısmı bukadar. şimdi mesela bi klasörü kitleyeceğiz. sağ fareye bastık. lock dedik ve şöyle bir dialog karşımıza geliyor. bunu hiç değiştirmeden ok.liyoruz. [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] mutlaka herkezin gizleyecek bir klasörü\dosyası vardır diye anlattım. saygılaırmla. [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...]
| Stil | |
|
|