![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: geceler, karanlik |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Yanlızım bu karanlık gecede Tek sadık dostum gözyaşım oldu O hüzünlü şarkıda,gözyaşımda buldum seni Sonu gelmeyen gecelerde buldum İçimdeki acının cezasını çeker oldu gözlerim Ben ise seni sevmenin cezasını çekiyorum Hayata dair tutunacak dalım kalmamışken Sen yaban ellerde yaşıyorsun Bu yalancı dünyada yalnız bıraktın Zorlu gecelerimde zindanlara kapattın Yüreğimdeki bu acıyı hangi dağa haykırayım Bu acıya hangisi dayanabilir Sensiz bu hayatta aç köpekler işitsin Nefesimin sesini,kanımın kokusunu Bu karanlık gecelerde İstemiyorum sensiz bu hayatı..istemiyorum
![]() Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : admin@forumyagmu.net msn : admin@forumyagmuru.net Yaktım gemilerimi dönüş yok artık geri tak etti canıma bu maskeli balo, Bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri... Batı'nın sahte ihtişamı gözlerimi kamaştırmaya yetmedi... Zira gözlerimin sürmesi Mekke ve Medine'den geldi.
|
|
||||
|
tşkler ablacım bu guzel konu için
Moderator Olmak İçin İletişime Geç İletişim : Dark_Knight_38@hotmail.com [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] | Okumadan forumda dolaşmanız kötü olabilir.!! ![]() Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : Dark_Knight_38@hotmail.com
|
|
|||
|
Paylaşım İçin Teşekkürler...
Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : admin@forumyagmu.net msn : admin@forumyagmuru.net Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah BELAMIZI Versin!!! [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] Başın öne eğilmesin aldırma kartal aldırma Başın öne eğilmesin aldırma kartal aldırma En büyük sen değil misin Aldırma kartal aldırma Aldırma kartal aldırma Kartal aldırma
Dışarda yüz bin taraftar Bir gün ağlar bir gün coşar Seni bu sesler oyalar Aldırma kartal aldırma Aldırma kartal aldırma Kartal aldırma |
|
||||
|
TeşekkürleR.....
Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : admin@forumyagmu.net msn : admin@forumyagmuru.net Sµ¢VєCєza...яéVµℓaTioη σƒ Hitмachiηe!!! [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|