![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: ahmet, bikini, cakar |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Ahmet Çakar’ın Chelsea eşleşmesi ile ilgili yorumu
Sevilla maçı öncesi “Fenerbahçe turu geçsin, bikini giyerim” esprisi ile olay yaratan Ahmet Çakar, Chelsea eşleşmesini değerlendirdi. PİS BİR KURA OLDU “Allah Fener’in yardımcısı olsun” diye konuşmaya başlayan Çakar “Aslanlar gibi orada Schalke dururken Chelsea’nin çıkması pis bir kura, kötü oldu. FENER CHELSEA’YI ELESİN 40 GÜN 40 GECE BAYRAM YAPALIM! Fener turu geçerse Galatasaray’ın Uefa şampiyonluğu ve Milli Takımın dünya üçüncülüğünden sonra yüzyılın en büyük başarısı olarak tarihe geçer. Chelsea’yi elesinler, isterlerse bir daha maça çıkmasınlar, 40 gün 40 gece bayram yapalım” dedi. GEREĞİNİ YAPARIZ Ahmet Çakar’a “Fener, Sevilla’yı elesin, bikini giyerim’ esprisinden sonra Chelsea maçı için bomba patlatacak mısınız?” diye de soruldu. Çakar bu soruya şöyle yanıt verdi: “Biraz düşünelim, görelim. Bir hafta bekleyelim. Gereğini yaparız” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
Arkadaşlar geçenlerde Ntette gezerken gördün sanal para diye çok güzel bişey kredikartı yok ben başladım gerçekten çok güzel çok kolay sanal kazanıp sanal alemde harcayabiliryorsun çok az zamanınızı alıyor denemekle hiç birşey kaybetmezsiniz. iste bu stede herşey çok güzel açıklanmış .. [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] kolay gelsin.
|
|
||||
|
ve buda 4 oldu herkullan admine mi haber vereyim?
|
sana kırmızı çok yakışıyor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| Stil | |
|
|