[Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İsmet Arzuman, dün İzmir'de düzenlediği basın toplantısında hakemliği bıraktığını açıkladı.
5.4.2008
İzmir'de dün düzenlediği basın toplantısında hakemliği bıraktığını açıklayan İsmet Arzuman, camiaya sitem edip, "20 yıllık emeğim var. Böyle bitmemeliydi"
'Gönlümce bırakmadım'
FIFA kokartlı hakem İsmet Arzuman, dün İzmir'de düzenlediği basın toplantısında hakemliği bıraktığını açıklarken, önemli açıklamalarda bulundu. Merkez Hakem Kurulu'nun kendisine 8 haftadır görev vermediğini dile getiren Arzuman, "Şaibeli bir duruma düştüğümü düşündüğüm için görevi bırakıyorum. Camiada hiç kimse, hakemliği gönlünce bırakmıyor. Ben zaten, bu mesleği bir yılım daha olmasına rağmen sezon sonunda noktalayacaktım" ifadesini kullandı.
'Kimseye laf söyletmem'
MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın bir gün kendisine 'Senin yüzün artık eskidi' dediğini vurgulayan Arzuman, "20 yıllık emeğimin böyle sonlanmasına neden olan Merkez Hakem Kurulu, bunun sebeplerini açıklamak zorundadır. Verdiğim kararlar tartışılabilir, eleştirilebilirim, hatalı kararlar vermiş de olabilirim. Fakat işin içine namus, şahsiyet, onur ve dürüstlük kavramları girerse de kimseye laf söyletmem. Son olarak şunu söyleyebilirim; Böyle bitmemeliydi" dedi.
[Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...]