![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: birine, dizeler, hic, olan, olmayan, var |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
SUANA KADAR VAR OLMAYAN YADA VARLIGINDAN NE YAZIKKI HABERDAR OLMADIGIM O KISIYE ONSUZ HERGUN ICIN VAR OLUSUMDAKI DUYGULAR PENCERESINDEN YOLLADIGIM SIIRLER VEYA YAZILAR
MEVSIMLERDEN SON BAHARDAYIM tohumunda ayrılık varsa aşkın mahsulün gözyaşıdır benim gibi ağır ağır ödersin zamanla geçer yaran.. yalan yalan yalan değil benim sevdam seni sonsuza kadar seveceğim yalan yalan yalan yalandı herşey seni sonsuza kadar affetmeyeceğim mevsimlerden sonbahardayım artık çok geç yağmurlardayım ben vazgeçtim yalnızlardayım seni affedemem... mevsimlerden son bahardayım senin yüzünden!dünyadaki herkes için herhangi birisin..ama herhangi biri için dünyalara bedelsin..ne yazık yüreğime mahkumsun.cezan ömür boyu sevilmek, hemde sevildiğini hiçbir zaman bilmemek...
![]() Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : admin@forumyagmu.net msn : admin@forumyagmuru.net Yaktım gemilerimi dönüş yok artık geri tak etti canıma bu maskeli balo, Bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri... Batı'nın sahte ihtişamı gözlerimi kamaştırmaya yetmedi... Zira gözlerimin sürmesi Mekke ve Medine'den geldi.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|