![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: etsin, hediye, herkes, sarki, usteki, uyeye |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
DEMET AKALIN-seven kızın romanı.
hediye ettim sana ![]()
Boş laflalara,basit insanlara tahammül edemem, Hayat benim baskalarının burnunu sokmasına izin wermem, Laflarımda ve adımlarımda başkaları ne der diye düşünmem...Bazı yanlışları asla affedemem, Uyarmam Uslanmam Durmam Yorulmam Deliririm Aglarım! Ağlatırım Gülerim Silerim Çook konuşurum Sustummu hiç konuşmam Trip yaparım Trip yapanı sevmem Delirtirim Bütün gece uyumam Yerli yersiz uyurum Çok severm Deli gbi içerim Gezerim Üzerim Üzülürsem Yakrmmmm Acıyı tanıdığım için,kimseye çektirmem. Yalanlarla boşuna uğraşmayın yemem! Dostum diil az sayıda CANIM vardır haddinizi bilin asla laf ettirmem!!! Tutkularım vardır,vazgeçmem.Gidiosa eğer,çok özlesem bileartık dön demem, Güvenmedikçe sevmem!Sevdiklerimle AN'ımı yaşarım gerisiyle ilgilenmem!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
||||
|
erhan güleryüz- istanbul bekliyor benden sana
![]()
|
bendende sana sibel can-çakmak çakmak
Moderator Olmak İçin İletişime Geç İletişim : Dark_Knight_38@hotmail.com [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] | Okumadan forumda dolaşmanız kötü olabilir.!! ![]() Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : Dark_Knight_38@hotmail.com
|
|
||||
|
benden sana fatih erkoç - ellerim bomboş
|
ceza-sen oyna
Moderator Olmak İçin İletişime Geç İletişim : Dark_Knight_38@hotmail.com [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] | Okumadan forumda dolaşmanız kötü olabilir.!! ![]() Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : Dark_Knight_38@hotmail.com
|
|
||||
|
erhan güleryüz - istanbul bekliyor
onsuz olmam diyor bizsiz nasıl doğar güneş bilmiyorr sen benim ilk sızım yarım kalan yazım neden tenin uzak elim yetişmiyor hehe ![]()
| Stil | |
|
|