![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: beceremedigin, her, serefini, tutabilmeyi, yemin, zedeleyecek |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
her yemin şerefini zedeleyecek tutabılmeyı beceremedıgın her ahında hatıralarından kalanlarla yaşamayı anlayacaksın. her iç çekişinde dönebilirsin geçmişine ve orda kalırsın zaman akıp gider¤bir avuç su gbidir sankı elinden yüzüne vurdugun kadardır ömrü¤güzelliklerinin. hüznlerimden bir parça tat¤hayat damaklarında igne damarlarında¤telafisi yok pislettin agıtlar yakılır pesimist akıllara¤her harfinde acı olmasa bagırabilrimiydim_? dogugumda tokat yagmuruna tutulan ben degilmiydim¤ cevap vermen beklenemez¤bir kitap bil aklın butun sorularına anca bi tez yetecek kadar kanımı durdurmaya¤metrelerce gerekecek bir bez nazımı cek¤kahrımı cek¤ömrüm bitecek¤hayat karnımda tkmeleyecek daha 3 haftalıgım memurum ¤aldıgım zam haftalarca yetecek¤ elim belimde¤dilim kendinde degıl¤uyuşuk yine bendim derinde¤derdin benimle¤meleklerim seninle ucurum dibimde¤düşünce lirigimde¤yaram derinde. diregim edindin kendine bitmiş beni. deneyim şart müsait bi yerde ineyim. güzün düşürdügü hüzün izdüşümlerinde benim tek düşüm¤ düşlerinde bir uykuluk da olsa yanında yatmaktı. Bir karelik suretin ile¤en güzel sırıtışınla durdur zamanı bende cekip gideyim. |
|
||||
|
TeşekkürleR.....
Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : admin@forumyagmu.net msn : admin@forumyagmuru.net Sµ¢VєCєza...яéVµℓaTioη σƒ Hitмachiηe!!! [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|