![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: aski, genc, kiz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
dikkatlice korkmadan okuyun...........................
>>* Gerçek bir Hikaye!!!!!!!!!!!!!!!! >> > >> >Bu olay, Marmara Üniversitesi İngiliz Dili ve >> >Edebiyati Bölümü'nü 1993 >> >yılında bitiren Dilek isimli bir kızın başından >> >geçmiş. >> >(Böyle anlatılıyor, soyadı yok) Dilek bir gün >> >Okuldan çıkmış, durakta >> >minibus bekliyomuş. Yalnız korkunç ya mur >> >ya ıyormuş bu arada. >> >Kızın önüne bir araba yanaşmış. İyi giyimli, temiz yüzlü bir > >>genç, "yanlış anlamayın n'olur. Ben de yakın zamana kadar ö renciydim. >Islanmayın, gelin ben sizi >> >uygun bi yere kadar bırakayım" demiş. Dilek, başta >> >biraz tereddüt etmiş ama çocu un iyi niyetine inanmış ve arabaya >binmiş.Yolda sohbet filan etmişler. >> >Hoslanmışlar birbirlerinden. Çocuk, lütfen izin verin sizi > >>evinize bırakayım. Bakın ya mur da iyice hızlandı" >> >demiş,Dilek kabul etmis tabii. >> >Sohbet iyice koyulaşmış. Kızın evine gelmişler, bu arada telefon >de iş tokuşu yapmayı da ihmal etmemişler. Dilek çok etkilenmiş çocuktan. O >hafta her telefon çaldı ında yüre i hop etmiş, "Ay benimki mi arıyor?" >diye telefona koşmuş. Ama arayan olmamış maalesef. Dilek >> >Yüzünü kızartıp çocu u aramaya karar vermiş, "Belki numaramı >kaybetmiştir, >> >n'olucak ki ben arasam" deyip kandırmış kendini Telefonu >a lamaklı bi kadın sesi açmış. Me er teyze, bizim çocu un annesiymiş ve >hıçkıra >hıçkıra, >> >o lunun trafik kazasında öldü ünü söylemiş. Anlattıklarından > >>Dilek anlamış ki, çocuk onu bıraktıktan 5 dakika sonra >> >yapmış kazayı. "Keşke eve bırakmasaydı. Benim bunun >> >sorumlusu" diyerek hemen kendini suçlamaya başlamış. Suçluluk >> >duygusundan kurtulmak için >> >teyzeden adresi almış, "En azından >> >başsa lı ına gideyim bari" diye düşünmşü. Ziyaret >> >a lamaklı ve de yaşlı >> >geçmis. Ayrılma vakti geldi inde iyice havaya giren >> >kız, "Bana o lunuzdan bi hatıra verir misiniz? Onu gerçekten çok >sevmiştim" demiş. >> >Bunun üzerine anne içeriye gitmiş, döndü ünde elinde çocu un kaza >Günü üzerinde olan gömlek varmış. Üstelik de hala kanlar içindeymiş >gömlek. Dilek çok kötü olmuş, gömle in niye saklandı ı! ve niye ona >verildi i anlamsızlı ına ra men yine de kadını kıramayıp almış kanlı >gömle i. Ama eve gelir gelmez ilk işi gömle i yıkayıp ütülemek olmuş. >Bütün >> >gece gömle e baka baka, a lamış. Sürekli de, "Onu ben öldürdüm, >onu ben öldürdüm" diye tekrar ediyormuş kendi kendine. Artık a lamaktan >bitap düştü ünde gömle i yastı ının altına koymuş ve yatmış. Sabah > >>uyandı ında kendini daha iyi hissediyomuş. Ama yastı ı >> >kaldırdı ında bir de görmüş ki gömlek yine kanlar içinde. > >>İnanamamış bu duruma. "Herhalde dün o kafayla iyi >> >yıkayamadım" diyerek yeniden yıkamış gömle i. >> >Ama ertesi sabah da hiç bi de işiklik yokmuş >> >gömlekte, >> >yine kanlar içindeymiş. Bunun üzerine Dilek girdi i >> >ruhsal çöküntünün de etkisiyle bir hocaya gitmeye karar vermiş. >Çünkü başına >> >gelen olayı mantıksal olarak bir türlü açıklayamıyormuş. >Çevresinden edindi i bilgiyle de erli bir insan olan Rıza hocayı bulup >olayı başından sonuna anlatmış. >> >Rıza hoca uzun uzun dualar okuduktan sonra Dilek? e gömle i neyle >Yıkadı ını sormuş. >> >Dilek de tam iki kez deterjanla yıkadı ını, ilk başta >> >Gömle in temizlendi ini fakat >> >sabah tekrar kanlar içinde oldu unu a layarak >> >anlatmış. Bunu duyanin Rıza >> >hocanın gözleri faltaşı gibi açılmış ve ellerini >> >Dile in kafasına dokundurarak sorunun çözümünü söylemiş : > >>"A benim salak kızım, hiç normal deterjanla kan >> >Lekesi çıkar mı? >> > >> >Hem renkli hem de renksiz çamaşırlarında ezberimelDeterJanı >> >kullanmalısın!" >> > >> > >> > >> > hehehehehe... >> > >> > nasıl??? >> > >> > Gıcık oldun de il mi? >> > >> > BEN DE OLMUŞTUM . >> >
Moderator Olmak İçin İletişime Geç İletişim : Dark_Knight_38@hotmail.com [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] | Okumadan forumda dolaşmanız kötü olabilir.!! ![]() Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : Dark_Knight_38@hotmail.com
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|