![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: galatasaray, nickleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
» biz gonullere cektik bayraklari direklere degil. biz tarihe yazdik ismimizi duvarlara degil. biz avrupada actik bayragi kadikoyde degil. biz dunyaya poz verdik saksakcilara degil. ve biz imparatorlarla buyuduk kestanelerle degil.
» cim bom bom'um benim biricik sevgilim, soyle senden baska kimim var benim, seninle aglarim seninle gulerim, soyle senden baska kimim var benim. » 1905 te dogdu askimiz , sari kirmizi akar kanimiz, cimbombom feda olsun sana canimiz olene kadar hep senin yanindayiz » biz alistik avrupada kupa görmeye, sira sende fenerbahçe. bulgaristanda yayla kupasi varmis, haydi fenere de bir alkis. » cimbombom diyerek sana yuz koyduk, sarinin yanina kirmizi koyduk, yillardan beridir hep senin olduk, cimbombom sen bizim herseyimizsin » sapsariyla kirmizi kalbimizin yildizi , sampiyon ol cimbombom al bizim canimizi... » 1 gün herkes fenerbahceli olucak ama geri kalan 364 gün herkes galatasaray'li olucak. » delikanli adam kanatli takim tutmaz, tutsada delikanli olmaz. galatasarayli olmak bir ayricaliktir anlatilmaz yasanir. » alemin kraliymis sari civcivler, sampiyon olacakmis bordo hamsiler, avrupa fatihiymis kara fatmalar, alemin tek krali ultra aslanlar! . » cimbom formasi tutkulu bir ask gibidir. sevdigini birakmaz, sevmediginin de yüzüne bakmaz. » dünyalar bir olsada engel olamaz bize baris dosluk kardeslik bitti artik bu sene eylül ün sabahinda dayandik kapaliya bu yolun dönüsü yok öleceksin kanarya ultraslan ! » galatasaraylilar ölür , galatasaray'lilik ölmez. » su garip dünyada anlasilmaz ömrümüz, galatasaray'dan baskasini sevemez gönlümüz. » üç büyük yok tek büyük var tabiki g-a-l-a-t-a-s-a-r-a-y » fenerli olmak ayip degil,yeterki çaktirma... » nasil ki bu milletin tacidir yildizla ay,yüksel taa arsa sanli galatasaray... » her dogan çocuk fenerli dogar,daha sonra büyüyüp aklini basina alinca galatasarayli olur. » size göre tesadüftü bize göre alin teri.. rüyanizda bile göremezsiniz.. kupa bizim müzemizde.. » takim tutmak kolay, taraftar olmak "zor"'dur; iste biz "zor"'u basaririz, diyenlerdeniz... » cimbomluysan konus ibret alsinlar,fenerli isen sus adam sansinlar!!! __________________ |
|
|||
|
süper süper süper!!
♥♥♥BeBek_YüzLü♥♥♥ ![]() нєякєѕ güℓüѕüмü göяüуσя .. кιмѕє ѕαναѕιмι göямüуσя... нєякєѕ ѕєѕιмι ∂υуυуσя... ∂üѕüη∂ügüмü кιмѕє вιℓмιуσя... нєякєѕ уαz∂ιкℓαяιмι σкυуσя... gözуαѕℓαяιмι кιмѕє göямüуσя... нєякєѕ вєηι тαηι∂ιgιηι ѕαηιуσя... αмα кιмѕє вєηιм кιм σℓ∂υgυмυ вιℓмιуσя!!! Bir içten bakışına deLice tutuLmusum. EsrarLı qözLerine qönülden vuruLmusum. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|