![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: anlatim, bittigi, detayli, dunyada, resimli, yasamin |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Dünyaya işte böyle çarptı
65 milyon yıl önce dinazorların yaşamını sonlandıran meteorlar bilgisayarda yeniden canlandırıldı. ABD'deki Colorano eyaletindeki Southwest Araştırma Enstitüsü'ndeki bilimadamları;genişliği 60 kilometre olan asteroidlerin Mars ve Jüpiter arasında çarpıştığını ve dinozorların neslinin tükenmesine ise yüzde 90 ihtimalle dünyaya çarpan büyük parçacıkların yarattığı tsunamilerin yol açtığını açıkladı. Bilimadamlarının tahminlerine göre dev meteorlar Dünya'nın buzul çağına girmesine sebep oldu. Görüntüsü Dünyada yaşamın bittiği an Japon bilimadamları da dünyaya bir meteorun çarpması durumunda dünyada oluşacak felaketleri bilgisayar ortamında canlandırmıştı. Görüntüler |
|
||||
|
çok gerçekçi olmus...tskler..
||||
|
Bencede Çok GErçekçi...Eline Sağlık...
![]()
Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : admin@forumyagmu.net msn : admin@forumyagmuru.net Sµ¢VєCєza...яéVµℓaTioη σƒ Hitмachiηe!!! [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|