![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: ben, duet, hayranimdan |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
mühür gözlüm nerdesin ardından kaç gece sabahladım yine yoktun ne semanın adı kaldı gökyüzünde nede özgür uçan kuşların mühür gözlüm nerdesin içimde bir korku var bir telaş ya biterse aşkımız ya eskisi gibi dogmazsa güneş ya geceye küserse yıldızlar mühür gözlüm nerdesin .... nerde Ben hep yanındayım yıldız gözlüm Ne semada nede gökyüzünde sevgimiz yüreğimizde yıldız gözlüm Bizde bu aşk olduğu sürece yıkılmayız Sahiplenirsek birbirimize tutunursak Bitmez askımız hic birzaman Günes herzaman doğar yıldızların parlıklığı gözlerine yansır Gözlerindeki parlaklık beni aydınlatır Ben hep yanındayım Yıldız Gözlüm.... senin varlıgın bana destek oldu hep mühür gözlüm senin ellerinde buldum bazen huzuru bazende omuzlarında sen varken ben varmışım meger senin varlıgınla aydınlanırmış dünyam sen benim mühür gözlümmüşsün sen bana hayatın anlamını yaşatan tek varlıkmışsın iyiki varsın mühür gözlüm ..........
![]() Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : admin@forumyagmu.net msn : admin@forumyagmuru.net
|
|
||||
|
TeşekkürleR.....
Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : admin@forumyagmu.net msn : admin@forumyagmuru.net Sµ¢VєCєza...яéVµℓaTioη σƒ Hitмachiηe!!! [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|