Paylaşım Sitesi  

Geri git   Paylaşım Sitesi > Yurttan Dünyadan Haber > Spor Haberleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

Tags: , ,

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 04-04-2008, 09:33
Vip Üye

Tecrübe Puanı: 100001
Süper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond reputeSüper Lig has a reputation beyond repute
Standart Carlos artık hazır

[Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] Fenerbahçe´de, Şampiyonlar Ligi´ndeki Sevilla maçında sakatlanan Brezilyalı yıldız Roberto Carlos´un, Süper Lig´de yarın yapılacak Kayserispor maçına hazır olduğu bildirildi.
4.4.2008

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, sol bacağına aldığı darbe nedeniyle yaklaşık 1,5 aydır sahalardan uzak kalan Brezilyalı oyuncunun, Kayserispor ile yarın yapılacak lig maçı için hazır olduğunu teknik direktör Zico'ya bildirdiği kaydedildi.

Roberto Carlos'un dün akşam yapılan antrenmanın ardından, teknik direktör Zico, yardımcı antrenör Sant'anna ve kulüp doktoru Piyer Arzuman'la bir araya gelerek, sakatlığındaki son durumu değerlendirdiği belirtilen açıklamada, Brezilyalı oyuncunun, "Çok uzun süre sahalardan uzak kaldım. Ancak sakatlığı atlattım. Ufak tefek ağrılarım var ama hazırım. Görev verirseniz Kayserispor maçında sahada olmak istiyorum" dediği ifade edildi.

Ayrıca, kulüp doktoru Piyer Arzuman'ın Roberto Carlos'un durumuyla ilgili olumlu bilgi verdiği ve kararı teknik direktör Zico'ya bıraktığı kaydedildi.

[Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...]
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Seçenekler
Stil