![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: benim, buda, kirmizi, seytanim |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
RAKİP TANIMAM VARSA KENDİNE GÜVENEN RUHSATINA GİRERİM....
![]() ![]() ![]() ![]() YApılan modifiye işlemleri: 1) Ön ve Arka tamponlar yerine M3 tamponları takıldı 2) İkili manifort Adana abartı takıldı 3)Performans filtresi ve çip takıldı(+53bg) 4)Ses tesisatı geliştirildi. 5)Ön panjur çıkarılıp M3 panjuru takıldı 6)Nevşehirde tektir ![]()
By_CaRiZmA ![]() Konu bycarizma tarafından (09-13-2007 Saat 01:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
ilk yorum bnm aşkmm çok güsel +rep veriorm sana
![]() ayrıca bnde binmk istiorm sdc bn sdc tmm mı ![]() ![]()
♥♥♥BeBek_YüzLü♥♥♥ ![]() нєякєѕ güℓüѕüмü göяüуσя .. кιмѕє ѕαναѕιмι göямüуσя... нєякєѕ ѕєѕιмι ∂υуυуσя... ∂üѕüη∂ügüмü кιмѕє вιℓмιуσя... нєякєѕ уαz∂ιкℓαяιмι σкυуσя... gözуαѕℓαяιмι кιмѕє göямüуσя... нєякєѕ вєηι тαηι∂ιgιηι ѕαηιуσя... αмα кιмѕє вєηιм кιм σℓ∂υgυмυ вιℓмιуσя!!! Bir içten bakışına deLice tutuLmusum. EsrarLı qözLerine qönülden vuruLmusum. |
|
|||
|
asKmm walla hayran kaldım senin kırmısı seytanına
♥♥♥BeBek_YüzLü♥♥♥ ![]() нєякєѕ güℓüѕüмü göяüуσя .. кιмѕє ѕαναѕιмι göямüуσя... нєякєѕ ѕєѕιмι ∂υуυуσя... ∂üѕüη∂ügüмü кιмѕє вιℓмιуσя... нєякєѕ уαz∂ιкℓαяιмι σкυуσя... gözуαѕℓαяιмι кιмѕє göямüуσя... нєякєѕ вєηι тαηι∂ιgιηι ѕαηιуσя... αмα кιмѕє вєηιм кιм σℓ∂υgυмυ вιℓмιуσя!!! Bir içten bakışına deLice tutuLmusum. EsrarLı qözLerine qönülden vuruLmusum. |
|
|||
|
Bence Güzel Deil Kusra Bakma...
![]()
Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : admin@forumyagmu.net msn : admin@forumyagmuru.net Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah BELAMIZI Versin!!! [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] Başın öne eğilmesin aldırma kartal aldırma Başın öne eğilmesin aldırma kartal aldırma En büyük sen değil misin Aldırma kartal aldırma Aldırma kartal aldırma Kartal aldırma
Dışarda yüz bin taraftar Bir gün ağlar bir gün coşar Seni bu sesler oyalar Aldırma kartal aldırma Aldırma kartal aldırma Kartal aldırma |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|