![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: bilgisayar, kitapcik, program, son, sorunlariniza, yuzlerce |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
1.İngilizce gramerinizi geliştirmek için cevap anahtarlarıyla verilmiş binlerce sorudan oluşan konu konu testler ve çok amaçlı birbirinden farklı eğzersiz türleri var bu dokumanın içinde. Ingilizce öğretenler ve öğrenenler için bulunmaz bir kaynak.
link: [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] 2. Bigisayar programları ve işletim sistemleri için yazılmış yüzlerce kitapçıktan oluşuyor. Herkesein işine yarayacak bir bölüm mutlaka vardır. dokumanlar türkçe olması bakımından az rastlanır bir kaynak. link: [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] 3. Windows işletim sistemleriyle ilgili pek çok sorunun çözümünü bulabileceğiniz özel olarak hazırlanmış orjinal bir kaynak çevirisi. Bilgisayarınızla uğraşırken bir sorun mu çıktı tamirciye gitmenize gerek kalmayacak. Link:[Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...]
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|