![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: beyninizin, buyrun, daha, gelismis, grenin, sag, sol, tarafi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
---BEYNİNİZİN HANGİ TARAFI DAHA ÇOK GELİŞMİŞ---
1-Okuldayken hangi dersleri daha çok severdiniz? a ) Türkçe, Resim, Sosyal vb. b ) Fenle ilgili olanları 2-Hangi tip sporları yapmaktan hoşlanırsınız? a ) Tek başına yapılan sporları b ) Takım sporlarını 3-Gördüğünüz rüyaları ne sıklıkta hatırlarsınız? a ) Çoğunlukla hatırlarım b ) Ender olarak hatırlarım 4-Ellerinizi ve mimiklerinizi konuşurken ne kadar kullanırsınız? a ) Çok kullanırım b ) Çok az kullanırım 5-İki elinizin parmaklarını birbirine geçirerek kapatın. Hangi elinizin baş parmağı üstte kalıyor? a ) Sağ b ) Sol 6-Şu an saatin kaç olduğunu tahmin edin, şimdi saate bakın, yanılma payınız ne kadar? a ) On dakikadan fazla b ) On dakikadan az 7-Aşağıdakilerden hangisini daha kolay hatırlarsınız? a ) İnsanların yüzlerini b ) İnsanların isimlerini 8-İki gözünü açık tutarak elinizde ki kalemi, bir cam kenarı veya kapı kenarı ile hizalayın. Önce sol gözünüzü, sonra sağ gözünüzü kapatın. Hangi gözünüzü kapatınca kalem daha az oynuyor? a ) Sol gözümü kapatınca b ) Sağ gözümü kapatınca A" ların sayısı fazla ise, SAĞ beyniniz daha gelişmiştir.. "B" lerin sayısı fazla ise, SOL beyniniz daha gelişmiştir ((BAKALIM SİZİN HANGİ TARAF DAHA GELİŞMİŞ)) ![]() ![]() ![]()
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|