![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: ben, seni, sensiz, sevdim |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Ben seni severken
Sen yanımda yoktun ki! Ben seni özlerken Sen bilmiyordun ki! Ben seni sensiz sevdim... Sen yokken bakışların vardı Beynime kazınmış Nereye baksam oradaydılar¤ Ben seni sensiz sevdim.. Göremesem de¤ rüyamdaydın¤ Sevmesen de¤ kalbimin derinliklerindeydin Ve kimse seni oradan çıkaramayacak. Sen bile! Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan da¤ hayalin vardı¤ Sen olmasan da¤ şarkılar vardı; Seni hatırlatan... Sen olmasan da¤ her dakika aklımdaydın. Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan da¤yıldızlar vardı¤ Sen olmasan da¤bulutlar vardı¤ Sen olmasan da¤günbatımları vardı¤ Sen olmasan da¤denizler vardı... Ben seni sensiz sevdim... Aslında sen hep vardın¤ Aynı şehirde¤aynı sokakta¤ “Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum”ama; Ben seni sensiz sevdim... Ne olurdu sende beni sevseydin? Ne olurdu bu kadar gözyaşı dökmeseydim? Ama inanıyorum ki sen uyandıracaksın beni¤ Hani kıyamet koptuğunda... Ben seni sensiz sevdim... Neden sevdim bilmiyorum ama çok sevdim!!! |
|
||||
|
TeşekkürleR.....
Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : admin@forumyagmu.net msn : admin@forumyagmuru.net Sµ¢VєCєza...яéVµℓaTioη σƒ Hitмachiηe!!! [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|