aspindir den buldugum bu kodla asp sistemi html'ye çeviremiyorum. bunu bana anlatacak yada yardım edecek bir arkadaş varmı ?
Açıklama
PHP- Kodu:
Asp web sitesi olanlar, web sitelerinin uzantılarını html olarak yayın yapabilirler. Aşağıda ki kodu 404.asp diye bir dosya oluşturup içine kaydediniz. hosting ayarlarınızdan. 404 hata kodunu 404.asp açacak şekilde ayarlayınız. default.asp dosyasını 404.asp dosyasını altına include edin ve gelen veriye göre sitenizi düzenleyiniz.. Kod Telif hakkı : arsivindir.com
PHP- Kodu:
<%on error resume next%> <%adres_bilgileri=Request.ServerVariables("QUERY_STRING")%> <%blo1=cint(instr(1,adres_bilgileri,"80/")+3)%> <% gelen_adres=mid(adres_bilgileri,blo1,200) gelen_genislik=len(gelen_adres) %> <% for get_w=1 to gelen_genislik if mid(gelen_adres,get_w,1)="_" then blok=blok+1 if blok=1 then blok1=get_w end if if blok=2 then blok2=get_w end if if blok=3 then blok3=get_w end if if blok=4 then blok4=get_w end if if blok=5 then blok5=get_w end if end if next gelen_blok1=mid(gelen_adres,1,blok1-1) bblok2=blok2-blok1 gelen_blok2=mid(gelen_adres,blok1+1,bblok2-1) bblok3=blok3-blok2 gelen_blok3=mid(gelen_adres,blok2+1,bblok3-1) bblok4=blok4-blok3 gelen_blok4=mid(gelen_adres,blok3+1,bblok4-1) bblok5=blok5-blok4 gelen_blok5=mid(gelen_adres,blok4+1,bblok5-1) bblok6=blok6-blok5 gelen_blok5=mid(gelen_adres,blok5+1,bblok6-1) %>
klasör seklınde yapmak isterseniz BUYRUN
[Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...]