![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: anlamli, sozler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
gelmeni istemediğim halde seni bekliyorummm... ask sürüklenip giderken ayaklar altında ezilmemek ister... bilmem nasıl verebildiysen bir zamanlar bana verdiğin sevginin hatırına hersey... geçmişe dönük keşkelerle yaşamaktansa ileriye dönük belkilerle yaşamayı tercih ederim! Herşey bende başlar bende biter..Ben yoksam sende yoksun..!!! aşk:bir bedenini iki ruhta olmasıdır dostluk ise iki bedende tek ruh demektir Kavuşmak Ölüm İse Hasretin Zulüm Elbet Kavuşuruz Bekle Be Gülüm Sana Aittir Kanayan Şu Gönlüm Ben Yolumu Çizdim YA SEN YA ÖLÜM aşk bir muz kabuğuna benzer,tek farkı bastığın zaman hayatının kaymasıdır SEVGİ AÇLIKTAN DEĞİL , FAZLA TOKLUKTAN ÖLÜR SEVGİ , AÇ KALINCA KENDİNİ KEMİRİR ... AŞK: KARŞINDAKİNİ BULUNMAZ HİNT KUMAŞI SANMANLA HIYARIN TEKİ OLDUĞUNU ANLAMAN ARASIDA GEÇEN BOŞA ZAMANDIR BU GÜN HER ACIYLA ÖLÜRKEN BİRAZ DAHA SENİ DÜŞÜNÜP HAYATA DÖNÜYORUM GECENİN EN KARANLIK YERİNDE BİR SİGARANIN AYDINLATTIĞI KADAR IŞIK OLSAN YİNE DE SEVİ YORUM SENİ AŞK; "AŞK NEDİR?" SORUSUNA YANIT BULAMAMAKTIR... ASK; ACINI ICINE ALIP; GÖZ DAMLALARINI TUTUP; GÜCLÜ OLMAYA CALISMAKTIR... Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun, Duyduğum en derin sevgi senin eserin, Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin, Ve kurduğum en güzel hayal sensin.
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|