|
|
||||||
| Tags: adsense onay, google adsense, webmaster makaleleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba,
Bu yazımda google adsense'ye nasıl kabul ediliriz,edindiğim tecrübelerle anlatmaya çalışacağım. Blogger.com adresine girip kendimize, adsense'ye başvurup onaylanana dek güncel tutacağımız bir blog açıyoruz.Blogu açtık ve illegal döküman hariç bir kaç döküman yayımladıktan sonra adsense'ye ilk başvuru mailimizi atıyoruz.Yalnız burada dikkat edilmesi gereken ilk başvuru mailini hafta sonuna denk getirmememiz. Hafta içi maili attıktan 2 gün sonra adsense grubuna "Yaklaşık x gün önce x adresinden adsense reklamları için başvuruda bulunmuştum,henüz cevap gelmedi,onaylarmısınız" gibisinden 2. bir mail atıyoruz.Tabi bu 2 günlük süre zarfında blogda döküman yayımlamaya devam ediyoruz ve göndereceğimiz bu 2.mail saat 10:00 ve 15:00 suları arası atıyoruz.Peki bunun sebebi ne?Amerika'da o saatlerde gece yaşandığı için cevap almamız hızlanacaktır. 2. mailimizi attıktan ardı sıra adsense'den otomatik cevap gelir. "Merhaba,diye uzar gider bu otomatik mesaj.Yanıtla diyoruz ve 2. kez gönderdiğimiz mailin aynısını yazıp tekrar gönderiyoruz.Bu işlemleri yaptıktan sonra sadece beklemek kalıyor bize.Tabi bu sırada bloga 1-2 döküman koymanız da yarar var. O günün akşamına veya diğer güne Meltem ablanızdan onay maili almanızın ihtimali yüksektir. Bu yöntemi kendim denedim ve onaylanıp pub kodu yollanmıştı. Anlatım:By_uLKeN |
|
|||
|
Hocam gercekten çok güzel tabii gercekleşirse...
Üstat ben 4 farklı siteye farklı kullanıcı adları ile başvurdum. Hiçbirisine siteniz incelenecek diye mail falan gelmedi.20 gün oldu hiç bir tık yok. Yazınızda adsense gruba mail yazacaksınız, demişsiniz. Bunların mail adresi ne? Acemi olduğum için pek anlamıyorum... Yardımcı olursan sevinirim... [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] Sitemin adresi bu. Hocam bu sitede bir yamukluk var mı? Uzman gözüyle bir baksana. Neden mail gelmiyor anlamadım.... |
|
|||
|
Adsense'ye adsense-tr@google.com adresinden mail gönderebilirsiniz. Sorunuza gelince;
4 farklı siteye farklı kullanıcı adları ile başvurup hata yapmışsınız. Tek bir adres ile ( @gmail.com adresi onay almanızı daha da çabuklaştırır ) başvurmalısınız ve hile hurda olmayan bir siteyi göstermelisiniz ki gördüğüm kadarıyla sitenizde herhangi bir illegal durum yok. |
|
|||
|
Kardeşim çok saol.
Olup olmaması önemli değil kısa bir sürede cevap yazdığının için teşekkür ederim. Bazı forumlarda 1 sene sonra cevap geliyor ![]() [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] adresinde blog oluştururken google reklemlarına başvur diye bir menu cıktı ve ben de okeyledim. Şimdi sitede reklam var ama kullanıcısı yok. Adsense benim hesapta aktif değil. Bende bir mail ile bu site için adsenseye başvurdum .Bu nasıl oluyor hocam acıklar mısınız? Bu adsense kimin şimdi gelirim kime? Saygılarımla... |
|
|||
|
Tam olarak anlayamadım. [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] << bu blog size mi ait?
Başvurduysanız onay mailini bekleyeceksiniz. Ayrıca adsense hesabının geliri başvururken belirttiğiniz ad-soyadı verilen kişiye aittir. |
|
|||
|
Üstat
Sayısız teşekkürler... Reklamı aldım. Dostum harikasın... Arkadaşlar benim yazdıklarım reklam falan değil haa... Bu adam doğru söylüyor ben yaptım oldu... |
|
|||
|
Rica ederim. Hayırlı kazançlar.
|
|
|||
|
Adsense hesabı istediğiniz mail @gmail.com olursa daha da çabuk oluyor.
Sitemize Faydalı Olmak İstiyorsanız alexa tollbar İndiriniz Bilgisayarına Kurunuz Tşkler [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...] İhbar Ve Sikayetleriniz İçin mail : admin@forumyagmu.net msn : admin@forumyagmuru.net ForumKurallarını Okumayanlar Okuyacak [Linkleri sadece üyelerimiz görebilir. Üye olmak için tıklayın...]
|
![]() |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| ||||
| Web
sitemizin bütün sayfaları en iyi IE 6+'da ve 1024*768 çözünürlükte,
en hızlı
Firefox 2.0+'da görüntülenir. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz/sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you own the copyrights to any content we publish or offer for download and you want them to be removed from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | ||||

Normal