Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 06-15-2007, 01:43
dj_Qatliam dj_Qatliam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Tecrübe Puanı: 0
dj_Qatliam is on a distinguished road
Exclamation msn hackten nasıl korunulur

ewet arkadaşalr msn hackten nasıl korunabilirsiniz bende sizi bu konuda aydınlatayım...
Öncelikle kullanmayacağımız bi msn adresi açıyoruz bu adresi açtıktan sonra kullandığımız msn adresinin kişisel ayarlar menüsünden diğer e posta adresine tıklıyoruz we bu kimseye wermediğimiz msn adresini yazıyoruz o bölgeye...
Daha sonrasında kullandığımız msn den parolamı unuttum linkine tıklıyoruz we diğer e posta adresime yolla diyoruz...Sonra tekrardan kişisel ayarlar menüsünden bu girip bu yeni adresimizi yazdığımız yeri siliyoruz ve boş olarak kaydet diyoruz.Demezsek nolur adam gelir o adreside hackler we elimizde koca bi hiç kalır.Bu yüzden silmeyi unutmuyoruz.Sonrasında diğer adresimiz hacklensede sorun yok...O yeni açmış olduğumuz msn adresine giriyoruz ve oraya daha önce yolladığımız parola sıfırlama linkine tıklıyoruz ondan sonra yeni şifremizi yazarak msn adresimizi geri almış oluyoruz.Sonrasında aynı işlemi tekraradan yaparsak başımız ağrımaz...

Bu arada msn adresimizi Hollywood olarak kaydedip posta kodunu da 10001 yaparsak hacklenme olasılığımız azalır.Çünkü yurt dışı kaydı olan msn adresler pekte kolay hacklenmiyor...

Yaşadım biliyorum herkese iyi günler

Saygılarımla dj_Qatliam